39. Amerikan Türk Konferansı

Türkiye - ABD İş Konseyi (TAİK) olarak, T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ABD ziyareti vesilesiyle, Amerikan Ticaret Odası ve American Turkish Business Roundtable (ATBR) iş birliğinde, 39. Amerikan Türk Konferansı'nı (ATC), 9 - 10 Mayıs 2024 tarihlerinde, Waldorf Astoria Hotel, Washington D.C.'de gerçekleştireceğiz.

40 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye-ABD ilişkilerinde köklü bir geleneği temsil eden konferansta Türk-Amerikan ilişkilerindeki gelişmeler, üst düzey özel sektör ve devlet temsilcileri tarafından değerlendirilecek olup; ABD ve Türkiye'deki iş ve yatırım ortamlarına dair görüş alışverişinde bulunulmak üzere çeşitli alanlarda paneller yer alacaktır.

"Partnering Strategically, Winning Globally" temasıyla bu yıl savunma ve güvenlik, enerji, üçüncü ülkelerde iş birliği, dijital teknolojiler, turizm ve ticaret konulu panellerden oluşacak etkinliğimize katılım için, 30 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar, https://www.americanturkishconference.org/ linki üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir.

Düzenlenecek olan panellere konuşmacı olarak katılma fırsatı elde etmek ve sponsorluk paketlerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek için Selin Sırer (ssirer@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi önemle rica olunur.

Ek 39.ATCSponsorlukDosyasi.pdf [1 MB]