Depremzedelerin iş olanaklarıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi

09.03.2023, TRABZON, TTSO - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda depremzedelerin iş kurma, iş yeri açma ve kredi destekleriyle ilgili konular değerlendirildi.

Trabzon Valiliği'nde yapılan toplantıya Vali Ustaoğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ilgili kurum ve bankaların müdürleriyle diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda deprem bölgesindeki illerden Trabzon'a gelen kişilerin iş kurması, iş yeri açması ve bu konuda sağlanabilecek kredi destekleriyle ilgili konular görüşüldü.