Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ortağı Olduğu SMART Youth Projesi Kapanış Toplantısı'na Davetlisiniz!

  Yazı Boyutu - 14 +

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni temsilen Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (KTÜ TTM) yürütücülüğünü üstlendiği Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortağı olduğu, Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen "Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth - SMART Youth" Projesi kapsamında gençlerin girişimcilik becerilerini geliştirmek, onları gerçek ve dijital dünya pazarına hazırlamak ve girişimcilerin olası kriz durumlarına uyum sağlayabilen çevik bir işletme kurmalarına destek olmak amacıyla faaliyetlerde bulunulmuştur.

2020 yılında başlayan ve toplamda 2 yıl süren projenin "Kapanış Toplantısı" 09.11.2022 (Çarşamba günü) tarihinde saat 09.00-12.30 arasında KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Toplam 4 farklı ülkeden 6 kurumun yer aldığı projede Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni temsilen Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, VUZF Üniversitesi (Bulgaristan), Galati Dunarea de Jos Üniversitesi (Romanya) ve Atlantik Teknoloji Üniversitesi (İrlanda) kurumları ortak olarak yer almaktadır. Projenin hedef kitlesi girişimciliğe ilgi duyan 18-29 yaşları arasındaki gençler ve öğrenciler, yükseköğretim kurumları ve gençlik eğitimi ile iş geliştirme alanında faaliyet gösteren kuruluşlardır.

Proje kapsamında yürütülen faaliyetler ve proje çıktılarının hedef kitleye aktarılacağı etkinlikte, Erasmus+ programı kapsamında akademisyen, öğrenci ve kurumların faydalanabileceği diğer bireysel hareketlilik ve stratejik ortaklık programları hakkında da detaylı bilgiye Dış İlişkileri Koordinatörlüğümüz uzmanları aracılığıyla ulaşılabilecektir.

Ayrıca katılımcılara çeşitli hediyelerin dağıtılacağı ve saat 12.00-12.30 saatleri arasında kokteyl etkinliğinin düzenleneceği "Kapanış Toplantısına" katılımlarınızı bekler, proje sonuçlarının yaygınlaştırılması noktasında vereceğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz.


 

    Fotoğraf Galerisi