Başkan Hacısalihoğlu TTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi

  Yazı Boyutu - 14 +

30.07.2022, TRABZON, TTSO - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Hacısalihoğlu Yüksek İstişare Kurulu üyelerine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda yürütülen ve planlanan çalışmalar ve projeler ile sektörlerin güncel durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Hacısalihoğlu, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, Biyoteknoloji, İnovasyon ve Yazılım Merkezi, Türk Somonu Kapalı Devre Yumurta Üretim Merkezi, Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi, TTSO Eğitim ve Sosyal Tesis Projeleri, Akyazı Sporcu Eğitim Merkezi, Coğrafi İşaret Portalı, Sicil Randevu Sistemi, Sicil Dijital Arşiv Sistemi, TTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Turizm Master Planları (Tonya - Akçaabat), Uzungöl Kış Turizmi Projesi, Dış Pazarlara Açılım çalışmaları hakkında bilgi verirken kurul üyelerinin sorularını da yanıtladı.

TTSO Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Trabzon, Karadeniz ve Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, yürütülen çalışmalarla şehrin, bölgenin ve ülkenin ticari ve ekonomik hayatına katma değer yaratarak örnek olunmasından memnuniyet duyduklarına dile getirdiler.


 

    Fotoğraf Galerisi