Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) ve Sistem Global İş Birliğinde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı ve 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı Tanıtım Etkinliği Davetlisiniz.

1501 Sanayi Ar-Ge Destek Programı ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ölçeğindeki kuruluşların proje esaslı araştırma - teknoloji geliştirme ve yenilikçilik faaliyetlerinin desteklenmesi hedeflenmektedir.

1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ölçeğindeki kuruluşların teknoloji ve yenilik kapasitelerinin geliştirilerek daha rekabetçi olmaları, sistematik proje yapabilmeleri, katma değeri yüksek ürün geliştirebilmeleri, kurumsal araştırma teknoloji geliştirme kültürüne sahip olmaları, ulusal ve uluslararası destek programlarında daha etkin yer almaları hedeflenmektedir.

03.08.2022 Çarşamba günü saat 15.00'da Trabzon Teknokent seminer salonunda TÜBİTAK 1501 ve 1507 destek programları tanıtım etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe katılım ücretsizdir.