Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortağı olduğu SMART YOUTH Projesi kapsamında Sanal eğitim Kampları düzenlenecektir

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin proje yürütücüsü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, VUZF Üniversitesi (Bulgaristan), Galati Dunarea de Jos Üniversitesi (Romanya) ve Atlantik Teknoloji Üniversitesi'nin (İrlanda) ortakları olduğu Erasmus+ programından desteklenen "Stratejik Yönetim, Çeviklik ve Gençlik İçin Doğru Teknolojiler (SMART Youth)" Projesi kapsamında çevrimiçi eğitim kampları" düzenlenecektir.

Girişimci olmak isteyen gençlerle öğrencilerin iş ortamında ve küresel ekonomik koşullarda risk, kriz ve değişim zamanlarına uyum sağlamak üzere ortaya yeni çıkan ihtiyaçlarına çözüm getirmeyi amaçlayan SMART Youth Eğitim Kampı 6 gün sürecek olup aşağıdaki konuları kapsayacaktır:

- Dijital İşletme,

- Mevcut Dijital İş Teknolojisi ve Çözümleri,

- Dijital Pazarlama ve İletişim,

- Dijital Veri ve Mevcut Teknoloji,

- Gelişen ve Dijital Dönüşüm Teknolojisi,

- Yönetişim, Risk ve Uyumluluk & Güven, Güvenlik, Gizlilik (GRC & TSP)

Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve İrlanda'dan çevrim içi eğitim kamplarına katılım sağlayabilecek adaylardan beklenen nitelikler aşağıdaki gibidir:

18-29 yaş aralığında:

- Girişimcilikle ilgilenen gençler ve öğrenciler

- Genç girişimciler

- Start-up sahipleri

Eğitim dili İngilizcedir.

Katılım linki: https://smartyouth.net/register/

Eğitim kampına eksiksiz katılan ve başarıyla tamamlayan tüm katılımcılar, altı SMART Youth proje ortağı tarafından imzalanan "Uluslararası Katılım Sertifikası'' ile ödüllendirilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 21 Ağustos 2022!

(Adayların) Seçim Tarihi: 26 Ağustos 2022'dir!

Çevrim İçi Eğitim Kampları, toplam 6 gün olmak üzere 31.08.2022-02.09.2022 ve 13.09.2022 15.09.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir!