Uluslararası SIAL PARIS 2022 Gıda Fuarı | Yurtdışı İş Gezisi Başvurusu

Değerli Üyemiz,

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 15-19 Ekim 2022 tarihleri arasında Fransa'nın Paris şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası SIAL PARIS 2022  Gıda Fuarına KOSGEB destekli yurtdışı iş gezisi düzenlenecektir. 14-18 Ekim 2022 tarihlerini kapsayacak iş gezisinde firma başına gerçekleştirilecek ilgili kalemlerdeki giderlerin % 60 oranında en fazla 20.000 TL'ye kadar KOSGEB tarafından desteklenecektir. Sadece gıda sektöründen sınırlı sayıda firmaların katılım sağlayacağı etkinlikte fuar, dernek ve gıda toptancısı ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılım için ön başvuru formunu 7 Temmuz 2022 Saat 16:00'a kadar https://forms.gle/6Bt9exz7HYVLrDQM8 linkinden doldurmanızı rica ederiz.

Not:

1) Ücret iki kişilik odada tek kişi 950 Euro, tek kalmak isteyenler için 1150 Euro'dur.

2) Kayıtlar avans yatırılmasına müteakip başvuru sırasına göre alınacaktır.

3) Ödemelerin %50'si başvuru ile birlikte, %50'si vizeler çıktıktan sonra yatırılacaktır.

4) Kayıt ile birlikte vize evrakları ve randevu tarihi için bilgilendirileceksiniz

5) Biletler gidiş dönüş olarak kesildiği için, gidiş ayağı uçulmadığında, dönüş ayağı da iptal olmaktadır.

6) Kişisel sebeplerden dolayı alınamayan vizelerden katılımcı kendisi sorumlu olacaktır.

7) Vize işlemleri için Ankara'ya gidiş dönüş uçak masrafları katılımcı tarafından karşılanacaktır.

Fiyata Dahil Olanlar

· Trabzon - Paris - Trabzon arası Hava Yolları ile uçak bileti ve havalimanı vergileri

· Paris Şehrinde 4 Gece Otelde konaklama

· Otelde alınan Sabah kahvaltıları