Samsun İnşaat Fuarı Hakkında

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi destekleriyle hazırlanan SAMSUN İNŞAAT 2022 6. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

İnşaat ve yapı teknolojilerine ilişkin ürün ve hizmetlerin geniş bir yelpazede topluca sergileneceği Fuar, bölgede tasarlanan yatırımlara önemli bir ivme kazandıracaktır. Fuarımızın üyelerinize duyurulması, kurumunuza ait internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarınızda ekte paylaştığımız fuar görsellerimizin paylaşılması, davetiyemizin ilgililere ulaştırılması gibi tanıtım faaliyetlerimize vereceğiniz destek Fuarımıza önemli katkılar sağlayacaktır.

İnşaat ve yapı sektörünün bölgedeki önemli buluşması olan Samsun İnşaat Fuarı'nın 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 12:00'de yapılacak açılış törenine katılımınız sektöre hizmet veren katılımcı kuruluşları ve bizleri onurlandıracaktır.