SIAL Paris Uluslararası Gıda Fuarı hk.

Uluslararası ihtisas fuarlarında ülkemiz gıda sektörünün tercih edilir niteliklerinin tanıtılması büyük önem taşımaktadır.

Gıda fuarları arasında SIAL önemli bir marka olup, iki yılda bir düzenlenen SIAL Paris Uluslararası Gıda Fuarı Türkiye Milli İştirak Organizasyonu 1986 yılından itibaren Odamızca düzenlenmektedir.

SIAL Paris 2022, 15- 19 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olup, Türkiye milli iştiraki 8 ayrı ihtisas salonunda yaklaşık 7000 m2 alanda Odamızca gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla, SIAL Paris 2022 Türkiye milli iştirak organizasyonuna ilişkin ekte sunulan duyuru metni ve sözleşmenin üyelerinize duyurulması, ilgilenen firmaların Odamız ile temasa geçmelerinin temini hususlarında gösterilecek ilgi ve iş birliğine müteşekkir kalınacaktır.

SIAL_Paris_Uluslararasi_Gida_Fuari_hk..pdf [2 MB]