3D Planı (Dayanıklılık, Değişim, Dönüşüm) Eğitimi Hk.

İhracatçı firmalarımız, gelecekte ihracatçı olmayı arzulayan işletmeler ve dış ticarete ilgi duyan bireyler için Genel Sekreterliğimiz tarafından koordine edilen eğitim faaliyetleri COVID-19 önlemleri çerçevesince çevrimiçi olarak gerçekleştirilmeye devam etmektedir.

Bu çerçevede, Birliğimizce 23 Aralık 2021, Perşembe günü 14:00 - 15:30 saatleri arasında çevrimiçi olarak "3D Planı (Dayanıklılık, Değişim, Dönüşüm) Eğitimi" başlıklı ücretsiz eğitim faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Girişimciliğin duayen isimlerinden, "Girişimcilik Hayattır" kitabının yazarı Mehmet Şöhrap SANLI tarafından gerçekleştirilecek sunumda; ister hızlı büyüme fırsatı yakalasın, ister yavaşlamadan olumsuz etkilensin tüm şirketlerin gözden geçirmesi gereken unsurlar, yapması gereken çalışmalar aktarılacak olup, bu hazırlığı yapmak isteyen şirketlere bir rehber olarak yol gösterilmesi amaçlanmaktadır.

Peki nedir 3D Planı?

1-Dayanıklılığı Artır; Mali dayanıklılık yeterli mi? Başka hangi faktörlerde dayanıklı olmalıyız?

2-Değişime Uyum Göster; Değişim hep yok muydu? Şimdi değişim daha mı hızlı? 3-Dönüşümü Başlat; Hemen mi? Ve ne yönde? Peki, nasıl yöneteceğiz?

sorularının cevaplarının verileceği "Zoom" video konferans uygulaması aracılığıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım için kayıt zorunludur. Kayıt ve bağlantı için gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Kayıt Linki : https://bit.ly/3pY3wNv

Meeting ID : 823 9153 9586