Yeşilay'dan TTSO'ya ziyaret

10.12.2021, TRABZON, TTSO - Tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele eden Yeşilay'ın Trabzon Şubesi heyeti Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, beraberinde Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, yönetim kurulu üyeleri ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi personeliyle birlikte TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Yeşilay'ın yaptığı çalışmaları anlatan Köksal Boz ve Işıl Demir Güner, bağımlılıkla mücadelede herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını vurguladı, ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği verdiklerini ifade etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da çalışmalarında başarı dileklerini ilettiği Yeşilay'a her konuda destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.