Değerli Üyemiz,

11. Uluslararası Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı - BATUMI BUILD 2021, 17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Batum'da Batumi Sports Palace'ta (Batum Spor Sarayı) gerçekleştirilecektir.

Fuara katılacak firma profili

- Mimarlar ve mimari tasarım şirketleri

- Emlak şirketleri

- İnşaat yapı, Malzemeleri ve

- Teknolojiler üreten şirketleri

- Asansör İmalatçı firmaları

- Klima ve soğutma sistemleri üreten şirketler

- Dış Cephe ve Dekorasyon imalatçıları

BATUMI BUILD 2021 Fuarı, katılımcı şirketlere kendi ürünleri veya servislerini hedef kitleye tanıtma olanağı, iş bağlantılarının karşılıklı olarak değişiminin gerçekleştirilmesi, inşaat ve tasarım alanında mevcut yenilikler ve yeni teknolojileri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasını sağlayacaktır

COVID 19 Pandemi tedbirlerine uyulacak olan etkinlik mekanında firmalar arası yüz yüze İkili Görüşme Etkinliği düzenlenecektir. Görüşmelerde çevirmen hizmeti sağlanacaktır.

Trabzon Ticaret Sanayi Odası, üyelerinden gelecek talebe göre organizasyonun olacağı mekanda stant açıp ikili görüşme etkinliğine dahil olarak etkinlikte sizleri destekleyecektir. Bu nedenle https://forms.gle/hJPZUCnAhXPx4tcA9 linki üzerinden katılım durumunuzu 6 Aralık 2021 tarihine kadar olumlu veya olumsuz olarak bize bildirmenizi rica ederiz.

Detaylı bilgi için;

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz ( Trabzon )

Adres: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası- Proje Koordinasyon Ofisi - Kat 5

Elif DUMAN, Ahmethan KULAKSIZOGLU, Seda HİNDİSTAN