Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası organizatörlüğü ve Trabzon Ticaret Odası eş organizatörlüğüyle bölgemizdeki medikal sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızı yurt dışında potansiyel iş birliği ortakları ile online olarak bir araya getirmek amacıyla 13-14 Temmuz 2021 tarihlerinde "Karadeniz Medikal & Sağlık Ürünleri Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği" gerçekleştirilecektir. Etkinlik afişini ekte bulabilirsiniz.

İlgili Konular:

* Medikal ve cerrahi alet ve ekipmanlar, steril konteynerler

* Tıbbi ve medikal tekstil

* Tıbbi ve medikal mobilya

* Medikal ve cerrahi implantlar

* Medikal ve Cerrahi hizmetler

* Eczacılık ürünleri

* Medikal koruyucu ekipmanlar

* Sağlık ve medikal ile ilgili diğer ürün ve hizmetler

Macaristan ve Bosna Hersek'te Avrupa İşletmeler Ağı ofisi bulunan kurumların da ortak olarak yer aldığı etkinlik, 60'tan fazla ülkede yer alan dünyanın en büyük KOBİ ağlarından olan Avrupa İşletmeler Ağı üzerinden yayınlanarak medikal sektöründe yer alan ilgili firmalar davet edilerek bölgemizdeki firmalar ile online olarak yüz yüze toplantılar organize edilecektir.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Online ikili iş görüşmeleri etkinliğimize katılmak isteyen firmalarımızın en geç 12 Temmuz 2021 tarihine kadar aşağıdaki etkinlik linki üzerinden kayıt yaptırması ve yine bu tarihe kadar kayıt yaptıran yabancı firmalarla görüşme takvimini oluşturması gerekmektedir.

*Tercüme desteğine ihtiyaç duyan firmalarımız Odamız ile irtibata geçebilir.

Detaylı bilgi ve destek için;

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz ( Trabzon )

Adres: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası- Pazarkapı Mah. Sahil Cad. No:103 Kat:5 Merkez/ Trabzon

Elif DUMAN, Türker Metin ONUR, Seda HİNDİSTAN, Ahmethan KULAKSIZOĞL

Tel: 0462 326 80 70 - Dahili: 270, 269, 282, 277 Faks: 0462 326 80 60