2021 KATAR ONLİNE İKİLİ İŞ GÖRÜŞME VE SERGİ ETKİNLİĞİ

Katar Kalkınma Bankası, 2020'de başladığı online etkinliklerle 1900'ün üstünde katılımcı çekmiş ve 50'den fazla ülkeden 1400'ün üzerinde ikili iş görüşme etkinliği düzenlemiştir.

Katar Online İklili İş Görüşme Etkinliği ve Sergisi TASDEER hizmetleri altında EEN Qatar/Katar Kalkınma Bankası tarafından düzenlenen bir online buluşma etkinliğidir. Etkinliğin 3. Seferinde, ünlü girişimcileri, dağıtımcıları ve yerel işletmeleri uluslararası şirketlerle iş birliği yapmaları için bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Etkinlik Katar'ın önde gelen üreticileri ile uluslararası şirketlerin iş birliği yapmasını sağlayarak onlara yeni ufuklar açmanın yanı sıra Katar'ın üretim kapasitesinin farkındalığını arttırmaya odaklanmaktadır.

13-14-15 Temmuz 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek etkinlik ihracatçılara, toptancılara, dağıtımcılara ve aşağıdaki alanlarda faaliyette bulunan girişimcilere yöneliktir:

* Yapı ve inşa malzemeleri, kimyasalları ve elektronik ekipmanları,

* Plastik ve ambalajlama,

* Kimyasal ürünler,

* Kâğıt ürünleri,

* Hızlı tüketim malları,

* Yiyecek ve içecek,

* Bilişim ve iletişim teknolojisi servisleri,

* Ecza, sağlık hizmetleri ve tıbbi ekipmanlar

Katılım için https://matchmaking.qdb.qa/ linki üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve destek için;

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz ( Trabzon )

Adres: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası- Pazarkapı Mah. Sahil Cad. No:103 Kat:5 Merkez/ Trabzon

Elif DUMAN, Seda HİNDİSTAN, Ahmethan KULAKSIZOĞLU

Tel: 0462 326 80 70 - Dahili: 270, 282, 277 Faks: 0462 326 80 60