COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi Kapsamında Verilecek Ücretsiz Eğitimler

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları ile iş birliği içinde yürütülen "COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında işletmelerin COVID-19 gibi belirsizliklere karşı dayanıklılıklarının arttırılması ve belirsizlik karşısında iş sürdürülebilirliklerinin sağlanması için işletmelere eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilmesi amaçlanmaktadır.

Mart-Nisan arasındaki 1 aylık dönemi kapsayan eğitim programı ekte tarafınıza sunulmuştur. Söz konusu eğitimler sektörel odaklı olmayıp genel katılıma açıktır.

İlgili eğitimlere katılmak için http://ttso.lu/B9NfRH linki üzerinden kayıt işleminizi yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi sonrasında kayıt yaptıran katılımcılara kayıt linki gönderilecektir.

Söz konusu Eğitimleri Odamız sitesindeki "Etkinlik Takvimi" kısmından takip edebilirsiniz.

Tüm Üyelerimiz davetlidir.

Bilgilerinize Sunarız.