Yeni Yıl Konseri Anadolu'dan Avrupa'ya Şarkılar Türküler

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen "Yeni Yıl Konseri: Anadolu'dan Avrupa'ya Şarkılar Türküler" başlıklı konser, 30 Aralık Çarşamba Günü saat 21.00'da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Facebook ve Youtube hesaplarından, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun ise Youtube hesabından canlı yayında olacak. Konser, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak. İki bölümden oluşacak olan konserin ilk bölümünde Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları Arda Doğan, Ezgi Karakaya, Görkem Ezgi Yıldırım, Hande Uçar, gitaristler Yüksel Kırtaş ve Yüksel Tarık Kocatürk'ten oluşan sanatçılar, ülkemizden ve Avrupa'dan türkü, şarkı ve aryaları seslendirecek. İkinci bölümde ise Şef Yiğit Deniz yönetimindeki Jazzberry Tunes korosu şarkılarını seslendirecek. Konseri, Avrupa ve Türkiye'den pek çok müzikseverin takip etmesi bekleniyor.