Trabzon Dijital Eğitim Seferberliği ile Devam Ediyor

Habitat Derneği, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Trabzon için dijital eğitim seferberliği devam ediyor. Trabzon dijital eğitim seferberliği ile bireyleri, toplulukları ve işletmeleri bir araya getirerek; onların büyümek için ihtiyaç duydukları becerilere, kaynaklara ve bilgilere erişmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

Çalışma kapsamında Türkiye toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farkı eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapılacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak Habitat Derneği ile imzalanan bölgesel topluluk merkezi işbirliği protokolü kapsamında, Habitat Derneği'nin başlattığı online eğitim hareketine destek veriyoruz ve daha çok kişinin bu eğitimlerden yararlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Siz de online gerçekleştirilecek eğitimlere katılabilir ve etkileşimli olarak becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!"

Eğitimler, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Katılmak istediğiniz her eğitim için ayrı ayrı aşağıdaki başvuru formlarını doldurmanız gerekmektedir.

Eğitim gününden 1 (Bir) gün önce eğitimin gerçekleştirileceği zoom programı bağlantı linki başvuru yapmış olduğunuz mail adresine gönderilecektir.

NOT: Eğitimlere katılım ücretsizdir. Eğitim sonrasında katılımcılara blockchain altyapısı ile online katılım belgesi verilecektir.

Kasım 2020 Online Eğitim Programı

-Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi