Çevrimiçi Çalışma Turu 8 Ekim'de 3 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek.

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı altında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Konsept İnovasyon Ağı projesi kapsamında gerçekleştirilen Yenilikçi Girişimcilik Yarışması'nda Türkiye, Bulgaristan ve Litvanya'daki yarışmacılar süreci başarıyla tamamlamıştır.

Dereceye giren yarışmacıların yenilikçi fikirlerini başvuru sahibi ve eş başvuru sahiplerinin üye ve temsilcilerinden; Türkiye, Litvanya ve Bulgaristan'da yerleşik ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinden; EUROCHAMBRES ve TEBD çerçevesince proje yürüten diğer Oda temsilcilerinden oluşan platforma çevrimiçi olarak sunmalarına olanak sağlayacak çalışma turu gerçekleştirilecektir.

Not: Etkinlik süresince simultane çeviri hizmeti verilecektir ve etkinlik programı kayıt linki içerisinde yer almaktadır.

Etkinlik Günü : 8 Ekim 2020

Etkinlik Saati : 14:00 - 17:00