Rusya'da Yatırım İklimi ve Sanayi Yatırım Projelerine Devlet Destekleri

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa İşletmeler Ağı - Karadeniz Projesi kapsamında 2 Ekim 2020 Cuma günü ''Rusya'da Yatırım İklimi ve Sanayi Yatırım Projelerine Devlet Destekleri'' konulu bir webinar düzenleyecektir. Zoom üzerinden Saat 15:00'te düzenlenecek webinarda, Rusya'da mühendislik ve yatırımların finansal parametrelerinin optimizasyonu alanlarında uzman MonDef FOMALHÄUT firmasının Genel Müdürü Sn. Nejat ÖZÇİMEN ve Ekonomist Sn. Ahmet GÜRDAL tarafından katılımcılara aşağıdaki konular hakkında bilgiler verilecektir.

- Dünya Ve Rusya'da Makroekonomik Veriler

- Rusya'da Yatırım İklimi

- Devlet Destekleri Tipleri (Vergi Teşvikleri, Korunma, Alyapı Ve Ucuz Faizli Krediler)

- Faaliyet Alanlarına Göre Teşvikler