TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Destekleri Bilgilendirme Semineri

TÜBİTAK tarafından KOBİ'lere yönelik olarak verilen Ar-Ge destek ve hibeleri hakkında 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin duyuru metni ekte sunulmaktadır.

TOBB organizasyonunda ve TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde; Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleri, Üniversite-Sanayi İş Birliği Desteği, KOBİ Ar-Ge Başlangıç Desteği, Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Desteği, Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Desteği, Teknogirişim Sermayesi Destek Programı, Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı ve Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı başlıkları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır.

https://tobb-org.zoom.us/j/91651548445 bağlantı adresinden webinara katılım sağlayabilirsiniz.

Seminerde anlatılacak destekler:

- 1501 - Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
- 1505 - Üniversite-Sanayi İş Birliği Destek Programı
- 1507 - KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
- 1509 - TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
- 1511 - TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı (Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı)
- 1512 - Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BiGG)
- 1601 - Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı
- Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr, 0312 218 24 54