Yabancıların Bosna-Hersek'te ikameti ve çalışmalarına ilişkin mevzuata dair kitapçık

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız yazıda, Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan yazı çerçevesinde, Bosna-Hersek'te faaliyet gösteren bir firmanın yerel Hukuk Müşaviri Adnan Hadzimusiç tarafından, Saraybosna Ticaret Müşavirliğiyle işbirliği ve Saraybosna Büyükelçiliği ile istişare içinde ekte bir örneği sunulan "Bosna Hersek'te Yabancıların İkameti ve Çalışması" isimli kitapçığın hazırlandığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Bosna-Hersek'te yatırım yapmayı veya çalışmayı planlayan vatandaşlarımız açısından faydalı olabileceği değerlendirilen söz konusu kitapçık ek?te yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Yabancilarin_Bosna Hersek_te_ikameti_ve_calismalarina_iliskin_mevzuata_dair_kitapcik_96152 1.pdf [1 MB]