KOSGEB KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri 16 Temmuz'da yapılacak

14.07.2020, TRABZON, TTSO - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile KOSGEB tarafından düzenlenen KOSGEB KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 16.009'da online olarak gerçekleştirilecek.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt'un açılış konuşmalarını yapacağı seminerde KOSGEB KOBİ Destekleri paneli yapılacak. Panelde KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı Cemil Arda Taşkıran Stratejik Ürün Destek Programı, KOBİ Teknoyatırım Destek Programı, KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanı Selim Serkan Ercan İş Birliği Destek Programı, Yurt Dışı Pazar Destek Programı, KOSGEB KOBİ Geliştirme Dairesi Başkanı Mehmet Görkem Gürbüz ise İşletme Geliştirme Destek Programı hakkında katılımcılara bilgi verecek. Panel sonunda katılımcıların soruları da yanıtlanacak.

Panele https://tobb-org.zoom.us/j/97075619593 (Şifre: 028541) linkinden ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

KOSGEB KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri_web.pdf [501 KB]