KOBİ'lere online e-ihracat eğitimi

04.05.2020, TRABZON, TTSO - Türk firmalarının Amazon üzerinden 5 dilde, tüm AB ülkelerine e-ihracat yapmalarını destekleyecek eğitim programı 'Bi tıkla Avrupa - Türkiye'den Avrupa'ya e-ihracat köprüsü' eğitimleri online olarak 5 Mayıs Salı günü saat 10.00'da başlayacak.

TOBB, amazon.com.tr ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen eğitim programına halihazırda yurtiçinde online satış yapan, e-ihracata açılarak satışlarını artırmak isteyen firma yetkilileri, e-ticaret ve e-ihracatla tanışmak isteyen firmaların üst düzey yetkilileri ve başka e-ticaret kanallarından satış yapmakta olup Amazon sistemini daha yakından tanımak isteyen firma yetkilileri başta olmak üzere TOBB çatısı altındaki odalara bağlı tüm firmaların yetkililerine açık ve ücretsiz olduğu vurgulandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyesi firmaların eğitim programına katılmak isteyen yetkililerinin https://bitiklaavrupa.com adresindeki başvuru formunu doldurması gerektiği belirtildi.