OneTrabzon'da 8. Dönem ödülleri sahiplerini buldu

  Yazı Boyutu - 14 +

23.02.2019, TRABZON, TTSO - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın, kentin tanıtımına katkıda bulunmak için Instagram’da oluşturduğu OneTrabzon hesabı ilgi görüyor. Paylaşılan fotoğraf sayısı 21 bini geçen  OneTrabzon’da fotoğraf paylaşanlar arasında yapılan değerlendirmede ödüle layık görülenlere de hediyeleri verilmeye devam ediliyor.


8. DÖNEM ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

TTSO tarafından Trabzon’un sosyal medya yoluyla daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla İnstagram’da OneTrabzon etiketiyle fotoğraf paylaşanların ödüllendirilmesine devam edildi. En fazla fotoğraf paylaşan ve beğeni alanlar arasından yapılan değerlendirmede, 8’inci dönem ödüllerini kazanan Şeker Zaman, Mustafa Asan ve Osman Miletli’ye ödülleri, TTSO Şubat ayı meclis toplantısında Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve ödül olarak verilen Vestel akıllı telefonların sponsoru Meclis Üyesi Ekrem Çapkınoğlu tarafından verildi.

 

YARIŞMA SÜRÜYOR
 
TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, en fazla fotoğraf gönderen ve beğeni alan fotoğrafların değerlendirilmesine devam edileceğini belirterek, “Trabzon’un dünyada daha fazla tanınır hale getirilmesi için açtığımız OneTrabzon hesabından herkesi fotoğraf paylaşmaya davet ediyoruz. Yapılacak değerlendirmeler sonucu ödüllerimizi vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise, ödül olarak verilen akıllı telefonlara sponsor olan Vestel Çapkınoğlu firmasına ve Meclis Üyesi Ekrem Çapkınoğlu’na destekleri nedeniyle teşekkür etti.

 

AKÇAY’A PLAKET

 

Türk Yıldızları tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında Türkiye 1. Olan Trabzonlu fotoğraf sanatçısı Ali Fatih Akçay’a da plaket takdim edildi. OneTrabzon Projesi’ne de gönderdiği fotoğraflarla destek olan Akçay’a plaketini TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu verdi.