Odamız Meclis Üyesi, TOBB Delegesi Mustafa Şılbır'ı kaybettik.

20.08.2013, TRABZON-TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Şılbır vefat etti.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybeden Mustafa Şılbır 2013-2017 dönemi meclis üyeliği görevini üstlenmişti.30. Grup- Fındık Çay Yaş Sebze Meyve Komisyonu Meslek Komitesinden Meclis Üyesi olan Şılbır aynı zamanda TOBB delegesiydi.

HACISALİHOĞLU: ŞILBIR, CAMİAMIZIN RENKLİ VE BAŞARILI BİR İŞADAMIYDI

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, meclisin renkli simalarından biri ve başarılı bir iş adamı olan Mustafa Şılbır'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek başta ailesine olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve iş camiasına başsağlığı dilediğini vurguladı.

SON ÜÇ DÖNEM MECLİS ÜYESİ

Şılbır, TTSO'nun 2013-2017 dönem meclis üyeliğinin öncesinde, 2005 -2009 ve  2009 - 2013 dönemlerin de meclis üyeliği görevinde bulunmuştu.

Aynı zamanda Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanlığını da yürütün Mustafa Şılbır'ın cenazesi, 21 Ağustos Çarşamba günü merkeze bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki Dereiçi Camisinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği duyuruldu.