Ulusoy ve Hacısalihoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

07.08.2013, TRABZON – TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yazılı olarak yaptıkları açıklamada Ramazan Bayramını kutladılar.

Milletimiz için büyük bir mutluluk ve coşku kaynağı olan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz müstesna günler olduğu dile getirildi.

Bayramların birlik ve beraberliğin kucaklaşması olarak görülmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “Eşsiz bir medeniyet mirasında oturan bizler, bunun gereği olarak, bayramlarda unutulmuş olanı hatırlamak, zor durumda olana el uzatmak durumunda olduğumuzun bilinci ile Ramazan Bayramı’nın birlik ve dirliğimizin pekişmesine, millet olma bilincimize katkı sağlamasını temenni ediyoruz.”denildi.

Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu açıklaması şu şekilde : “ Başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri olmak üzere iş dünyamız, halkımız ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutlayarak sağlık ve mutluluk içinde bir bayramın geçmesini en içten dileklerimizle temenni ediyoruz.”