M.Suat Hacısalihoğlu tekrar Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey asil üyeliğine seçildi.

02.08.2013, TRABZON-TTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılan 69. Olağan Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’ne Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ikinci kez asil üye olarak seçildi.

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav'da TOBB Odalar ve Borsalar Konseyine seçildi. Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koleoğlu TOBB Yönetim Kurulu Yedek üyeliğine seçildiler.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eski yönetim kurulu Başkanlarından meclis üyemiz M. Şadan Eren ile Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koleoğlu ayrıca TOBB Strateji Kurulu'nda yer aldılar.

TOBB’nin seçimli 69. Olağan Genel Kurulu Ankara’daki TOBB Üniversitesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Genel Kurul’da M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı seçilirken, TOBB bünyesinde faaliyet gösteren 5 konsey ile TOBB Yüksek Disiplin Kurulu’nun asil ve yedek üyeleri de belirlendi.

Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’nin asil üyeliğine, 2. kez seçilen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu  gayet güzel bir genel kurul olduğunu ifade etti. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başarısının ortada olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu TOBB, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine ikinci kez yeninden seçildiğini, aynı göreve devam edeceğini vurguladı.“Bize güvenen ve destek veren ve tüm TOBB delegelerine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de ülkemizin ticaret ve sanayisinin gelişmesine katkı koymayı sürdüreceğiz” dedi.