Genç Girişimciler Kurulu birlikte iftar açtı

07.08.2012, TRABZON – TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Genç Girişimciler Kurulu üyeleri birlikte iftar açtı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi sahil tesislerinde organize edilen iftar yemeğine Başkan Vekili Hasan Kamil Hayali’nin yanı sıra kurul üyeleri katıldı. Çeşitli alanlarda ortak çalışmalar yürüten kurul üyeleri iftarın ardından koyu bir sohbete girerek kurulun çalışmalarını değerlendirdiler. İftara Halil Bayburt, Selda Muhcu, Eyüp Yanılmaz,  Ali Saylam, Emrah Ömer Çam, Murat Karaosmanoğlu, Tayfun Özlü, Hüseyin Tüysüz, Handan Papuşcu, Metin İskenderoğlu, Selçuk Demir, Fatih Mengüç, Ufuk Doğru, Alihan Hikmet Bayram,  Gökay Boran, Kadem Çakıroğlu, Hakan Hazaroğlu, Fazıl Bıyıklıoğlu, Hüseyin Tüysüz ve Emre Bozalioğlu katıldı.