28.01.2012, TRABZON TTSO, Makine Mühendisi Zehra Numanoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının ikinci kadın meclis unvanını aldı. Geçtiğimiz dönem Nurcan Ofluoğlunun meclis üyeliğinde görev yapmasının ardından bu dönem ki mecliste görev alan Zehra Numanoğlu TTSOnun ikinci bayan meclis üyesi unvanını aldı.
KADIN MECLİS ÜYESİ NUMANOĞLU ULUSOY VE HACISALİHOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Meclis Üyesi Zehra Numanoğlu, 2012 Ocak ayı meclis toplantısında göreve başladı. 33. Meslek Gurubu Yiyecek ve İçecek sektöründen Ömer Velioğludan boşalan Meclis Üyeliği yerine görevi devralan Numanoğlu toplantı öncesi Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile bir süre sohbet etti.
ULUSOY: MECLİSİMİZDE KADIN ÜYELERİMİZİN ARTMASI İYİ OLUR
Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Zehra Numanoğlunun meclis üyeliğini kutlayarak, Meclis üyeliğine biraz gayretli olacak bizde yardımcı olacağız. dedi.
Kadın meclis üyelerimizin sayısının artmasını diliyorum. şeklinde sözlerine devam eden Meclis Başkanı Ulusoy, Her meslek komitesi veya meslek guruplarımızda seçimlere girmesini desteklememiz gerekiyor. Kadın meclis üyelerimizin artması meclisimiz için de çok iyi olacaktır. şeklinde konuştu.
HACISALİHOĞLU: KADIN ÜYELERİMİZİN VE MECLİS ÜYELERİNİN ARTMASINA YARDIMCI OLACAĞIZ
Meclis Üyesi Zehra Numanoğlunu kutlayan yönetim kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu da yaptığı açıklamada üyelerimizin yanı sıra meclisimizde de kadınların artmasını istediklerini ifade etti.
Hacısalihoğlu, inşallah yeni dönemde kadın meclis üyelerimizi de artırmış olmayı ümit ettiğini kaydederek şöyle konuştu: Bu biraz daha rahat olan meslek guruplarında yapılabilecek bir çalışmadır. Yani tek liste ile girilen meslek guruplarında kadın üyelerimizin olmasına özen gösterilebilir. Buna TTSO olarak öncülük yapabilirsek netice itibarıyla odamızda kadın meclis üye sayımızı artırmış oluruz.
Ekler