Mehmet Atalay: Olimpiyatlardan sonra Trabzon daha çok yatırım alacak, Trabzon'a turizm patlama yapacak

09.02.2011, TRABZON – TTSO, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Görüşmede konuşan TTSO Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Mehmet Atalay’ın çok başarılı olduğunu belirterek “ Başarı genlerinizde var. ”dedi.  Hacısalihoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Görev aldığınız kurumlarda Trabzon’a çok şey kazandırdınız.  Özellikle 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarının Trabzon’a kazandırdınız.”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’da görüşmede yaptığı açıklamada, Trabzon gibi dünyanın en güzel köşesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Görev aldığı kurumlarda başarıyı tek başına sağlamadığını, birlikte ekip çalışması sonucu başarının geldiğini ifade etti. Atalay, şu anda Basın İlan Kurumu’nun Genel Müdürü olarak ziyarette bulunduğunu anımsatarak, “ 2011 Olimpiyatlarının Trabzon’a kazandırılmasında Trabzon birlikte çalıştı. Valilik, Belediye, Rektörlük, Ticaret ve Sanayi Odası ve basın ile birlikte yapılan bir çalışmanın başarısıdır. Olimpiyatın kazanılması güzel iş oldu. Ama olimpiyatların yapılması ile de daha güzel işler olacak. Trabzon daha üst düzeyde bir yatırım almaya başlayacak. Özellikle turizm alanında beklentimiz daha yüksektir. ”diye konuştu.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay TTSO’yu ziyaretine Danışmanları Mahir Terzi, Celal Tellioğlu, Koordinasyon Müdürü Mehmet Çelik, Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topal, Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin ve Van Şube Müdürü Mehmet Ayan ‘da katıldı.