Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol: Bu ülkenin kalkınma unsuru işadamlarıdır

08.02.2011, TRABZON – TTSO, Gaziantep Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne atanan Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol,ülkenin kalkınma unsuru iş adamları olduğunu dile getirdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine veda ziyaretinde bulunan Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol, altı yıla yaklaşan görev döneminde iş adamlarının önünün açmaya çalıştığını söyledi.

24 saat birebir ilişki kurarak iş adamının sorunlarını çözmeye çalıştığını ifade eden Başmüdür Fikret Erol, “Bu bölgede iş adamları ile güzel bir çalışma ortamı sağladık. Buradan güzel şeylerle ayrılıyorum. ”dedi.

Yeni görev yeri Gaziantep’de daha önce Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğunu, yabancı olmadığını ifade ederekbu suretle boşalan Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne Gaziantep Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Semih Baydemir getirildiğini belirtti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.SuatHacısalihoğlu’da, Başmüdür Fikret Erol’un Trabzon Gümrükler ve Muhafaza ’da başarılı bir görev süreci geçirdiğini belirterek, “ Şikâyetlerin azalmasından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. ”şeklinde konuştu.  Hacısalihoğlu, Erol’a TTSO’nunplaketini takdim ederek, Trabzon’a sağladığı hizmetlere teşekkür etti.