Başkan M. Suat Hacısalihoğlu: 2011 Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatları, Trabzon'da faaliyette bulunan Spor Kulüplerinin hedefi olmalıdır.

  Yazı Boyutu - 14 +

19.11.2009, TRABZON - TTSO Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İdmanocağı Spor Kulübü’nün ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Trabzon’daki spor kulüplerinin tek hedefinin 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları olması gerektiğini belirterek bu yönde gençlerin hazırlanmasına destek vermeleri gerektiğini belirti.

İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Engin Karabina ve Üyeleri ile birlikte TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na makamında ziyarette bulundu.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 2011 Avrupa Gençlik yaz Olimpiyatlarına Trabzon’un hazırlanmasında spor kulüplerine büyük bir görev düştüğünü anımsatarak, bu konuda İdmanocağı Spor Kulübünün çalışmalarda bulunmasını gerektiğini dile getirdi.

2011 olimpiyatları ve 2012 için hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden İdmanocağı  Spor Kulübü Başkanı Engin Karabina,”2011 için illaki her dalda 1 – 2 kişi olsa dahi sporcu katılımını sağlayacağız.”diye konuştu.

İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Engin Karabina voleybolda 2. Lig de olduklarını belirterek tenis, atletizm gibi Trabzon da olmayan spor branşlarında etkinliklerinin olduğunu, amatör olarak branşların azaldığını fakat kendilerinin devam ettiklerini  söyledi.  Tüm bunların yanında kendilerinin çocuklarımızı spora teşvik ederek günde en az 2 saat kötü alışkanlıklarından alıkoyduklarını da belirtti.

İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Engin Karabina “ Trabzon da bir markamız yok. Örneğin diğer illerdeki spor kulüplerine baktığımızda arkasında bir şirket markası çıkmaktadır. Şirketler spor kulübüne adını vererek devlete vereceği vergiyi kulübüne aktarmaktadır. Bu şekilde para kaynağı bulan spor kulübü de sporcu çıkarabilmektedir” dedi.

Kendilerinin sporu özendirmek ve geliştirmek için destek arayışında olduklarını söyleyerek TTSO’ya ziyarette bulunduklarını sözlerine ekledi.