Milliyetçi Hareket partisi Trabzon Belediye Başkan Adayı TTSO ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Cevdet Saral, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Görüşmede Başkan M. Şadan Eren, TTSO’nun bölge ekonomisine yönelik hazırladığı çeşitli raporları Cevdet Saral’a verirken Trabzon Belediye Başkanlığı yarışında başarılar diledi. Eren, “ Çok sevdiğimiz bir ağabeyimizin Belediye başkanlığına adaylığını takdirle karşılıyoruz. Bu Trabzon’a hizmet etme sevdasıdır.”dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Cevdet Saral’da konuşmasında, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’nun çok doğru adımlar ile bölgeyi yönlendirdiğini ve emin adımlar ile herkesime rehberlik ettiğini belirtti. Trabzon’un çok önemli bir şehir olduğunu vurgulayarak, “ Bu seçimin sonucu ne olursa olsun, bu kente hizmet etmeye aday olmayı çok önemsiyorum.” Şeklinde konuştu.