10. İndirim Günleri Fuarı Dünya Ticaret Merkezinde 23 Hazirana kadar ziyarete açık

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Somel,Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde açılan fuarların kentin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına hareketlilik kazandırdığını söyledi.Trabzon Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayri Taç, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komisyonu Başkanı Münir Aydoğdu ile birlikte 10. İndirim Günleri Fuarı\'nın açılış kurdelesini kesen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Somel, stantları gezerek katılımcılara fuarın hayırlı olmasını diledi.Fuarı ziyaret edecek olan bölge halkına iyi hizmet vermelerini istedi. Açılış töreni öncesi TRT’de altın Adımlar Folklor yarışmasında yarışan Trabzon İMECE Folklor Ekibi’de gösteride bulundu.

Yapı Fuarı ve Otomotiv Fuarı’nın ardından 10.su düzenlenen İndirim günleri fuarlarının bölge halkı ile buluştuğunu aktaran Somel, “Bugün açılan indirim fuarı ile Trabzon ve bölge halkı indirimli ürünleri satın alma şansı yakalıyor. Esnaf ve Tüccarlarında stoklarında kalan dönem sonu ürünleri uygun fiyata elden çıkarma fırsatı buluyor.”dedi.
İndirim günleri fuarına bölge illerinden firmaların katılımı için kontenjan ayrıldığını ifade eden TTSO Başkan Yardımcısı Namık Somel,64 firmanın yer aldığı fuarın 13 – 23 Haziran 2008 tarihleri arasında gezilebileceğini söyledi. Bu tarihler arasında 10 gün süre ile saat 12.00 – 22.00 arasında ziyarete açık olan fuarın Trabzon Belediyesi, Trabzon ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği ve Kaşüstü Belediyesi organizasyonunda yapıldığını anımsattı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Somel fuarın açılış töreninde şöyle konuştu:

“Bahar  ve  kış  dönemi  olmak  üzere, yılda 2 defa düzenlenen  ve bu yıl 10. sunu  gerçekleştireceğimiz  bahar dönemi   İndirim günleri  etkinliğinin  amacı, Trabzon da  faaliyet  gösteren   firmaların kaliteli ve uygun  ürünleriyle  stoklarını eritmelerine  katkı sağlamak, ziyaretçilerine de  kaliteyi  ucuza  alma  fırsatını sunmaktır. Etkinliğimize, bay-bayan-çocuk giyim, çeyiz, zücaciye, ev tekstili, dekorasyon ürünleri, hediyelik  eşya, oyun grupları, deri, ayakkabı ve çanta  olmak üzere,  64    firma  katılmaktadır.

Halkımızın etkinliğimizi  rahatça  ziyaret  edebilmeleri  için, Atatürk  alanından  (Trabzon Belediyesi karşısı)  her gün  hafta içi saat başı, hafta sonu yarım saatte bir  ücretsiz  otobüs  servislerimiz olacaktır.

Etkinliğimize bölge il ve ilçelerden   80. 000 kişinin  ziyaret  etmesi hedeflenmektedir. Bu amaçla Bölge il ve ilçelerine  önyazı, afiş, reklam, cep telefonlarına mesaj  ve duyuru çalışmaları yapılmış, yerel ve bölgesel televizyon kanallarına, ve  radyolarına  reklam  verilmiştir. Ayrıca,  şehir içi, afiş, bilboard reklam çalışmaları, araç dolaşımı yapılarak duyuru çalışmaları yapılmıştır.

Etkinliğimizin  geniş  kitlelere  duyurulması  ve  katılımın  sağlanması   için  siz  değerli  basın  mensuplarının  etkinlik  süresince  ilgi ve  desteklerini  bekliyoruz. Hepinize  katılımlarınızdan  ötürü  teşekkür  ederiz”.

TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİNDE AÇILAN 10. İNDİRİM GÜNLERİ BAHAR DÖNEMİ FUAR KATILIMCI FİRMALARI İSE ŞÖYLE

AKBİR  AYAKKABI
AKÇAM  ZÜCCACİYE