'Nitelikli İş Gücü Açısından İş Dünyasının Önceliklerinin Tespiti Anketi'

Ülkemizin en önemli problemlerinden biri işsizliktir. Bunun yanında rekabetçi iş ortamının gerektirdiği kalitede eleman eksikliği iş dünyasının ortak sorunlarından biri haline gelmiştir. Bu noktada nitelikli işgücü oluştururken iş dünyasının beklentileri belirleyici olacağından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir çalışma başlatmış bulunmaktayız.

Özellikle yerel bazda, rekabetçi piyasanın ihtiyaç duyduğu ana eleman tiplerini belirleyerek bu alanda bir veritabanı oluşturmayı ve mesleki eğitim ile ilgili kurum ve kuruluşlarla bu çalışmalarımızı paylaşmayı planlıyoruz.

Bu bağlamda, siz değerli firmalarımızın sektörünüzde yeterli bilgi beceriyle donanmış nitelikli eleman ihtiyaçlarınızı belirlemeniz amacıyla aşağıda sunulan ankete vereceğiniz cevaplar bizim için esas olacaktır. Ayıracağınız zaman için teşekkür ederiz.

Aşağıdaki dosyayı bilgisayarınıza yükleyerek anketi doldurarak sonuçları belirtilen fax veya mail adresine gönderebilirsiniz.

Anketi en geç 07.03.2008 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamızın 321 88 77 no.lu faksına veya umito@ttso.org.tr mail adresine ulaştırmanızı rica ederiz.

Dosya İçin Tıklayınız