Jandarma Alay Komutanı ziyareti

Trabzon Jandarma Alay Komutanlığı’na getirilen Kıdemli Albay Yüksel Sönmez’e makamında nezaket ziyaretinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Komutan Sönmez’e yeni görevinde başarılar diledi.
    TTSO’nun çalışmalarının yeraldığı çeşitli yayın ve kitapları Kıdemli Albay Sönmez’e sunan Başkan Eren,Trabzon hakkında bilgi edinebileceğini söyledi.Trabzon’da görev yapmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Kıdemli Albay Sönmez’de ziyaretten memnun kaldığını ifade etti. Görev alanında yeni bir kadro ile Alay komutanlığını devraldığını, halka daha yakın bir hizmet anlayışını benimsediğini bildirdi. Sönmez’in yardımcılığına da Yarbay Veli Tire getirildi.
    Daha sonra kıdemli Albay Yüksel Sönmez ile TTSO yönetimi komutanlık binası önünde ziyaretin anısına birlikte fotoğraf çektirdiler.