Türkiye-Birleşik Krallık Serbest Ticaret Anlaşması/ Sağlık Hizmetleri İstişare Toplantısı

  Yazı Boyutu - 14 +

Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması'nın sağlık hizmetlerinin de dahil olduğu hizmet sektörlerini kapsayacak şekilde genişletilmesi hedeflenmekte olup, önümüzdeki süreçte taraflar arasında müzakerelere başlanması öngörülmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu çalışmalara hazırlık teşkil etmesi açısından, 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 14:00'da çevrimiçi formatta, sağlık hizmetleri ile ilgili özel sektör kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin (firmalarımızın) katılımıyla bir hazırlık ve iç istişare toplantısı yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bu çerçevede, toplantıya katılımı öngörülen kurumunuz temsilcileri ile katılım bildirecek firma temsilci İdlerinin irtibat bilgilerinin (isim, firma/kurum ismi, e-posta adresi) Bakanlığımıza ve hta@ticaret.gov.tr adresine iletilmesi beklenmektedir. Toplantı bağlantı linki katılımcıların e-posta adreslerine ayrıca iletilecektir.

Bilgileri ile toplantının firmalarımıza duyurulması; ayrıca, gerek kuruntunuzu temsilen gerekse firma düzeyindeki katılan hususunda Bakanlığımıza ve hta@ticaret.gov.tr adresine 22 Nisan 2024 Pazartesi mesai bitimine kadar bilgi verilmesi hususunda gereğini rica ederim.